CARTI – ART & HOBBY

PEISAJE ÎN PASTEL

Cartea ”Peisaje în Pastel” conține peste 70 de peisaje, iar 15 dintre ele sunt explicate și ilustrate pas cu pas.
Te voi învăța cum să folosești materialele și tehnicile pentru pasteluri impresionante.
Această tehnică a pastelurilor este recomandată tuturor celor care iși doresc să picteze fără a investi mult în vopsele, diluanți, pensule și alte accesorii.

CUM SĂ PICTEZI PE ORICE

Cartea ”Cum să pictezi pe orice” conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a știi cum și cu ce poți picta de diverse tipuri de suprafețe: lemn, piatră, sticlă, ceramică, polistiren. Vei găsi aici și o mulțime de proiecte art & hobby explicate și ilustrate pas cu pas.
Te voi învăța cum să folosești vopselele acrilice pentru a realiza decorațiuni personalizate, pline de emoție. 

MANUALUL COLORISTULUI

Cartea ”Manualul Coloristului” se adresează celor care vor să se relaxeze colorând. Adulții pot transforma, cu răbdare și pasiune, un desen simplu într-o adevărată operă de artă colorată prin tehnici superbe.
Nu vorbim despre o simplă umplere în culori a unor forme, ci despre lucruri mai avansate. Te voi învăța cum să folosești la maxim puterea creioanelor colorate.

DINCOLO DE FORMĂ ȘI CULOARE

Cartea ”Dincolo de formă și culoare” este indispensabilă celor care vor să treacă de la un nivel mediocru la unul superior în ceea ce privește pictura. 
Te voi învăța cum să îți analizezi picturile pentru a le îmbunăți. Vei găsi nenumărate exemple de picturi supuse criticii de artă, inclusiv exemple înainte și după.

​Aceste cărți din categoria Art&Hobby sunt cărți electronice - ebook-uri. După plasarea comenzii, se vor primi pe email. 

Autorul cărților de pictură este Laura Mateescu.

www.curspictura.ro