Cursuri si Ateliere pe DVD

ATENȚIE!

Stocul de DVD-uri este limitat! 

PICTURA PENTRU COPII

6 bucăți pe stoc

PICTURIA JUNIOR este un curs de pictură atotcuprinzător, dar adaptat celor mai mici artiști în devenire.  De informațiile din acest curs pot beneficia copii cu vârsta între 6-12 ani.

Cursul este structurat în așa fel încât cadrele didactice, părinții și bunicii să poată oferi explicații clare celor mici.
Cele 4 DVD-uri cuprind fișiere video, fișiere PDF, planșe printabile pentru clasă, și două ebook-uri suplimentare.

Vezi mai multe detalii despre produs (varianta online) AICI.

ATELIER BAZELE PICTURII

 6   au mai rămas 4 bucăți pe stoc

Noțiunile din atelierul BAZELE PICTURII reprezintă piatra de temelie în pictură. Ea cuprinde noțiunile de care are nevoie orice entuziast al artelor. Acest atelier de pictură se adresează celor care își doresc să înceapă să picteze, dar nu au nici cea mai vagă idee de unde să înceapă.

Este atelierul ideal pentru începători și copii! Atelierul este structurat în 3+1 module - vei primi un pachet de 4 DVD-uri.

Vezi mai multe detalii despre produs (varianta online) AICI.

comandă acum și ai transport gratuit în România

CUM SĂ PICTEZI PE ORICE 

 6  2 bucăți pe stoc

Cartea ”Cum să pictezi pe orice” conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a știi cum și cu ce poți picta de diverse tipuri de suprafețe: lemn, piatră, sticlă, ceramică, polistiren. Vei găsi aici și o mulțime de proiecte art & hobby explicate și ilustrate pas cu pas.
Te voi învăța cum să folosești vopselele acrilice pentru a personaliza diverse obiecte, totul într-un DVD unic

Vezi mai multe detalii despre produs (varianta online) AICI.

CURS DE PICTURA IN ACRILIC

7 bucăți pe stoc

Cursul ”PICTURA ÎN ACRILIC” se adresează celor care vor să aprofundeze tehnicile de pictură cu vopsele acrilice. Pe lângă noțiunile teoretice, fiecare lecție din cele 20 are și câte un proiect practic - o pictură sau chiar mai multe. Mai mult decât atât,  cele 5 DVD-uri cu lecțiile cursului vin însoțite și de un DVD bonus, cu alte proiecte care să te ajute la dezvoltarea tehnicii picturii în acrilic. 

Vezi mai multe detalii despre produs (varianta online) AICI.

CURS DE PICTURĂ ÎN ULEI

4 bucăți pe stoc

Cursul ”PICTURA ÎN ULEI” se adresează celor care vor să aprofundeze tehnicile de pictură cu vopsele pe bază de ulei. Pe lângă noțiunile teoretice, fiecare lecție din cele 16 are și câte un proiect practic - o pictură sau chiar mai multe. Alături de cele 4 DVD-uri cu lecțiile cursului, vei primi și un DVD bonus, cu alte proiecte care să te ajute la dezvoltarea tehnicii picturii în ulei.

Vezi mai multe detalii despre produs (varianta online) AICI.

DESPRE INSTRUCTORUL TĂU

Laura Mateescu la expoziție de pictură caritabilă "Auzul Este Un Dar"

Din 2015 predau pictura și am înființat acest site de suport pentru iubitorii de artă. Am reușit să creez o comunitate fantastică cu rezultate uimitoare de la pitici până la bunici, cadre didactice, adulți și adolescenți!

Dar mai multe despre mine prin recenziile de pe pagina mea de Facebook  (Curs Pictura) și testimonialele de pe pagina fiecărui produs în parte.  Am apărut și pe la:

După plasarea comenzii, DVD-urile vor fi livrate prin curierul SAMEDAY în termen de 2-5 zile lucrătoare doar pe teritoriul României. Pentru cei din diaspora recomandăm varianta online.