Tablouri de Vanzare - Laura Mateescu

Desenez si pictez decand ma stiu. Intotdeaua de placere. O parte din aceste picturi le-am daruit. O alta parte, le-am expus ocazional. Iar altele, le gasesti aici, disponibile pentru a fi cumparate.

Iti spun sincer ca ma despart greu de un tablou pictat. In fiecare dintre ele am lasat pe panza si o parte din sufletul meu. Pictura este pentru mine o revarsare de emotii si trairi; imortalizate in culoare, si intinse pe panza cu dragoste. De aceea, nu primesc comenzi dupa fotografii. Nu fac decat rareori portrete. Pictez doar ceea ce simt la un moment dat ca vreau sa pictez, si in general, muza mea este natura.

Alege cadoul potrivit pentru cei dragi.  Alege arta, pasiune si daruire, la un pret accesibil.

GALERIE IN LUCRU...

Fiecare tablou va fi insotit de un certificat de autenticitate.
Pretul transportului este de 15 lei/colet (curierat, nu posta). Astfel, daca comanzi mai multe tablouri, tot 25 lei te costa. Comanda se pune insa pentru fiecare tablou in parte.
Inramarea se poate face la comanda, contra cost.

Pentru orice nelamuriri legate de comanda, contacteaza´╗┐´╗┐´╗┐-ma.

Arata si altora ca pot achizitiona aici tablouri deosebite, pictate cu daruire si pasiune pentru frumos.


Vanzare de tablouri FARA intermediari, direct de la autor.

Avand in vedere ca am un sigur tablou (unicat) si pot sa vina mai multe comenzi te rog confirma cat de repede comanda, daca altcineva inaintea ta a confirmata comanda atunci acela va fi servit si plata ta va fi inapoiata. Ne rezervam dreptul sa refuzam orice comanda.

Categorii In Lucru

Decoratiuni

Tablouri Abstracte

Despre Autorul Acestor Tablouri

Laura Mateescu

Laurentia Mateescu a urmat in timpul liceului Scoala Populara de Arte din Cluj-Napoca, sectia grafica, sub indrumarea profesoarei Lukacs Maria. Ulterior insa, a avut putin contact cu lumea artei, desenand si pictand doar in timpul liber, departe de ochii lumii.

Pictura a revenit in atentia ei ceva mai tarziu, la varsta de 23 de ani, in timpul unei vizite in strainatate. A inceput sa studieze si sa se perfectioneze urmarind cursuri ale artistilor straini.

Ulterior, a decis sa impartaseasca cunostintele dobandite in domeniul artei, devenind instructor de fotografie si pictura. Cele doua site-uri in cadrul carora isi desfasoara activitatea de predare online, sunt:

www.lectiifotografie.ro si www.curspictura.ro

La mai putin de 1 an de la lansarea primului curs de pictura online din Romania, Laurentia, impreuna cu absolventii sai, a organinzat o expozitie caritabila pentru dotarea maternitatilor din romania cu aparatura necesara testarii auzului la bebelusi: "Auzul este un dar, nu-l ignora!".

Lucrarile sunt semnate cu pseudonimul Laura Mateescu.